Sofie

Delen

Ken je Sofie al? Je hoorde misschien al van onze nieuwe collega via onze nieuwsbrief. Of doet de naam Sofie niet meteen een belletje rinkelen? Wij geven graag een korte introductie van onze kersverse collega, want zij verdient wat extra uitleg. Wij vertellen wat onze virtuele assistent voor jou als ondernemer kan betekenen.

Minimaliseer jouw mailbox

Een overvolle inbox, wij kunnen ervan meespreken. Sofie stuurt een deel van het overbodig mailverkeer weg van jouw mailbox. Zij kent het antwoord op zo’n 350 veelgestelde vragen over boekhouden en ondernemen. Een snelle oplossing van een dringende vraag is slechts één chatbericht vandaan. Vind je geen antwoord op jouw vraag of heb je toch liever persoonlijk advies? Sofie plant binnenkort op enkele minuten een face-to-face afspraak met één van onze collega’s.

Jouw cijfers binnen duimbereik

Dankzij de integratie met Exact Online kan je ten alle tijde jouw cijfers opvragen via een simpel chatbericht. Wil je jouw dossiergegevens snel bekijken? Contacteer Sofie via chat en de klus is zo geklaard

Bespaar tijd met flows

Sofie verzamelt gegevens voor allerlei zaken via een gebruiksvriendelijk chatgesprek. Wij sturen je een link naar de flow en je vult de nodige gegevens in binnen enkele minuten. Ze onthoudt alle gegevens, waardoor je nog meer tijd bespaart als je in de toekomst met haar chat. 

Naast de routinematige processen als de voorbereiding van de personenbelasting helpt Sofie ook bij processen als een adreswijziging of inschrijving van een nieuwe bedrijfswagen, om het aanleveren van gegevens nog makkelijker te maken voor jou.

Digitale to do lijstjes

Mail is onvermijdelijk, maar het hoeft geen obstakel te zijn. Momenteel leert Sofie hoe zij de communicatiestroom tussen jou als klant en ons als accountant kan verbeteren. 

In de toekomst zal zij in staat zijn to do’s toe te kennen. Je kan to do’s toekennen aan ons en ook omgekeerd, om zo nog sneller alles in orde te krijgen voor jou.

Hoe gebruik ik Sofie?

Momenteel kan je in contact komen met Sofie via onze website. Ze is permanent aanwezig via chat op onze website. Daar bereik je haar voor algemene vragen, om jouw cijfers te bekijken of binnenkort een afspraak te maken. 

Daarnaast sturen wij je regelmatig links naar de flows die je helpen bij boekhoudkundige processen.

Ontdek meer

Wil je jouw onderneming de nodige ondersteuning geven?

Stuur ons een berichtje