Compensatiepremie aanvragen

Grote variatie aan diensten

Starters begeleiding

Snelle en heldere communicatie

Home » Compensatiepremie aanvragen

Wil je graag een compensatiepremie aanvragen omdat je een omzetdaling vastgesteld hebt? Dat is zeker mogelijk en EBS Finance West uit Kortrijk helpt je hier graag bij. Wij streven ernaar om jou een professionele totaalservice aan te bieden zodat jij kan focussen op andere zaken binnen je bedrijf. Lees hier alles over deze premie.

Hulp nodig voor het aanvragen van een compensatiepremie?

Een compensatiepremie aanvragen om omzetverlies te compenseren

Heeft jouw organisatie door de coronamaatregelen te maken gekregen met een omzetdaling? Dan kun je een compensatiepremie aanvragen. Je moet kunnen aantonen dat er een omzetdaling is van minimum 60 % én deze moet plaatsvinden in de periode van 14 maart t.e.m. 30 april 2020. De premie aanvragen kan onder andere via Itsme, met jouw eID of met een beveiligingscode. Heb je vragen over hoe je dit het best aanpakt? Dan staan wij voor je klaar! Bovendien zijn wij een ervaren taks-on-web-boekhouder. We kunnen jou dus perfect helpen het volbrengen van tax-on-web-mandaten.

compensatiepremie aanvragen
Boekhouding

Boekhouding

De financiële ruggengraat van elke onderneming.

Fiscaliteit

Fiscaliteit

Van btw-aangiftes tot aangiftes vennootschaps- en personenbelasting.

Starters

Starters

Startersbegeleiding van A tot Z.

Bedrijfsadvies

bedrijfsadvies

Ook voor advies in verband met organisatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Vraag nu een compensatiepremie aan

Wil je graag een compensatiepremie aanvragen? Dat kan via Vlaio. Krijg je hier graag eerst wat meer informatie over of heb je enkele vragen? Neem dan contact op met ons boekhoudkantoor. Je bereikt ons door te bellen naar 056 35 45 56 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor je klaar met onze uitgebreide dienstverlening en bieden uitstekende service op maat aan.