Compensatiepremie aanvragen

Grote variatie aan diensten

Starters begeleiding

Snelle en heldere communicatie

Home » Compensatiepremie aanvragen

 

Wil je graag een compensatiepremie aanvragen omdat je een omzetdaling vastgesteld hebt? Dat is zeker mogelijk en EBS Finance West uit Kortrijk helpt je hier graag bij. Wij streven ernaar om jou een professionele totaalservice aan te bieden op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Ook voor vakkundig bedrijfsadvies, startersbegeleiding of voor het aanvragen van een compensatiepremie zit je goed bij ons. Lees hier alles over deze premie.

Heeft u vragen of interesse?

Een compensatiepremie aanvragen om omzetverlies te compenseren

Heeft jouw organisatie door de coronamaatregelen te maken gekregen met een omzetdaling? Dan kun je een compensatiepremie aanvragen. Je moet kunnen aantonen dat er een omzetdaling is van minimum 60% én deze moet plaatsvinden in de periode van 14 maart t.e.m. 30 april 2020. De premie aanvragen kan onder andere via Itsme, met jouw eID of met een beveiligingscode. Heb je vragen over hoe je dit het best aanpakt? Dan staan wij voor je klaar! Bovendien zijn wij een ervaren boekhouder die jou kan helpen met het volbrengen van tax-on-web mandaten.

Boekhouding

Boekhouding

De financiële ruggengraat van elke onderneming.

Fiscaliteit

Fiscaliteit

Van btw-aangiftes tot aangiftes vennootschaps- en personenbelasting.

Starters

Starters

Startersbegeleiding van A tot Z.

Bedrijfsadvies

bedrijfsadvies

Ook voor advies in verband met organisatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Vraag nu een compensatiepremie aan

Wil je graag een compensatiepremie aanvragen? Dat kan via Vlaio. Krijg je hier graag eerst wat meer informatie over of heb je enkele vragen? Neem dan contact op met EBS Finance West uit Kortrijk. Je bereikt ons door te bellen naar 056 35 45 56, door een e-mail te sturen naar administratie@ebsfinancewest.be of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor je klaar met onze uitgebreide dienstverlening en bieden uitstekende service op maat aan.