Accountant in Kortrijk

Grote variatie aan diensten

Starters begeleiding

Snelle en heldere communicatie

Home » Accountant Kortrijk

Als je op zoek bent naar een accountant in regio Kortrijk, kun je probleemloos terecht bij EBS Finance West. Wij begeleiden jou vakkundig doorheen de administratie en boekhouding van jouw onderneming. Bovendien zetten wij graag in op digitale ontwikkeling, zodat je niet steeds naar ons kantoor in Kortrijk moet komen. Dit spaart je heel wat tijd en geld uit én is beter voor het milieu.

Op onze accountant kan je altijd rekenen!

Onze accountant controleert jouw boekhouding

Als je beroep doet op onze accountant, kun je vertrouwen op een specialist met kennis van zaken omtrent correct en gezond financieel management. Onze accountant voert onder andere onderstaande werkzaamheden voor jouw bedrijf uit:

  • Jouw boekhouding inrichten en/of opzetten
  • Bedrijfsadministratie controleren
  • Jaarrekeningen controleren
  • Accountantsverklaringen opstellen

Daar waar een boekhouder een meer uitvoerende functie heeft, neemt onze accountant meer de controlerende rol op zich. Ook voor meer complexe vraagstukken kun je met een gerust hart bij onze accountant terecht. Wil je jouw boekhouding digitaliseren? Wij staan voor je klaar met begeleiding op maat. Wij zijn overigens niet alleen actief in Kortrijk, maar in heel Vlaanderen! Ook voor je bedrijf in Gent kan je dus bij ons aankloppen.

accountant kortrijk
Boekhouding

Boekhouding

De financiële ruggengraat van elke onderneming.

Fiscaliteit

Fiscaliteit

Van btw-aangiftes tot aangiftes vennootschaps- en personenbelasting.

Starters

Starters

Startersbegeleiding van A tot Z.

Bedrijfsadvies

bedrijfsadvies

Ook voor advies in verband met organisatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Doe een beroep op onze experts

Ben je op zoek naar een specialist in accountancy? Neem dan een accountant van ons boekhoudkantoor onder de arm. Onze specialisten staan voor jou klaar en loodsen jou doorheen deze complexe materie. Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 056 35 45 56 of door het contactformulier in te vullen.