Via Tax-on-web activeer je jouw mandaten

Grote variatie aan diensten

Starters begeleiding

Snelle en heldere communicatie

Home » Tax-on-web mandaten

Wil je via Tax-on-web jouw mandaten activeren, maar weet je niet hoe? Dan helpt EBS Finance West uit Kortrijk jou graag uit de nood. Wij hebben jarenlange ervaring en staan te allen tijde voor jou klaar. Door ons onder de arm te nemen, ben je verzekerd van een administratie die volledig up-to-date is.

Heb je vragen over tax-on-web mandaten?

Wij maken jou wegwijs op Tax-on-web voor het activeren van jouw mandaten

Als ervaren boekhouder met kennis van Tax-on-web doen we er alles aan om het activeren van de mandaten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo hebben we een overzichtelijke handleiding opgesteld met stapsgewijze instructies om jouw fiscale mandaten te activeren. Op die manier navigeer jij vlot door Tax-on-web en activeer je probleemloos de fiscale mandaten die je nodig hebt. Ook als je op zoek bent naar een betrouwbare accountant zit je goed bij ons. Wij regelen op nauwkeurige en vlotte wijze jouw digitale boekhouding.

tax-on-web mandaten
Boekhouding

Boekhouding

De financiële ruggengraat van elke onderneming.

Fiscaliteit

Fiscaliteit

Van btw-aangiftes tot aangiftes vennootschaps- en personenbelasting.

Starters

Starters

Startersbegeleiding van A tot Z.

Bedrijfsadvies

bedrijfsadvies

Ook voor advies in verband met organisatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Activeer jouw fiscale mandaten

Heb je hulp nodig bij het activeren  of het beheren van jouw mandaten via Tax-on-web? Dan staan de specialisten van ons boekhoudkantoor voor je klaar. Neem dus snel contact met ons op via 056 35 45 56 of via administratie@ebsfinancewest.be en laat ons weten waarmee wij jou van dienst kunnen zijn. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening op maat van de klant aan.