Via Tax-on-web activeer je jouw mandaten

Grote variatie aan diensten

Starters begeleiding

Snelle en heldere communicatie

Home » Tax-on-web mandaten

 

Wil je via Tax-on-web jouw mandaten activeren, maar weet je niet hoe? Dan helpt EBS Finance West uit Kortrijk jou graag uit de nood. Wij hebben jarenlange ervaring in boekhouding en administratie en staan te allen tijde voor jou klaar. Door ons onder de arm te nemen, ben je verzekerd van een boekhouding die digitaal en volledig up-to-date is.

Heeft u vragen of interesse?

Wij maken jou wegwijs op Tax-on-web voor het activeren van jouw mandaten

Wij hebben als ervaren boekhouder met kennis van Tax-on-web een overzichtelijke handleiding opgesteld met stapsgewijze instructies om jouw fiscale mandaten te activeren. Zo navigeer jij vlot door Tax-on-web en activeer je probleemloos de fiscale mandaten die je nodig hebt. Ook als je op zoek bent naar een betrouwbare accountant voor het nakijken van jouw digitale boekhouding, zit je goed bij ons.

Boekhouding

Boekhouding

De financiële ruggengraat van elke onderneming.

Fiscaliteit

Fiscaliteit

Van btw-aangiftes tot aangiftes vennootschaps- en personenbelasting.

Starters

Starters

Startersbegeleiding van A tot Z.

Bedrijfsadvies

bedrijfsadvies

Ook voor advies in verband met organisatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Activeer jouw fiscale mandaten

Heb je hulp nodig bij het activeren van jouw mandaten via Tax-on-web? Dan helpen de experts van EBS Finance West uit Kortrijk je graag verder. Neem dus snel contact met ons op via 056 35 45 56 of via administratie@ebsfinancewest.be en laat ons weten waarmee wij jou van dienst kunnen zijn. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening op maat van de klant aan. Voor hulp bij het activeren van mandaten zul je geen betere partner vinden dan ons ervaren team!